Grafisk Design til virksomheder

Grafisk design kan hjælpe dig/jer med at give det rigtige udtryk, derfor er det vigtigt med en rød tråd i ens markedsføringsmateriale. Det er lige fra store facadeskilte til visitkort.

Med egen grafiker i huset har vi muligheden, for at kunne tilbyde hele pakken, så I netop kan få den røde tråd der er så vigtig. I kan selv komme med oplæg, som vi kan behandle eller hjælper vi jer gerne med at omsætte jeres ideer.

Vi laver logodesign, brevlinje, annoncer, visitkort. Vi “pakker det hele sammen” med rød trød tråd og laver selvfølgelig en flot firmabil, en iøjenfaldende flot facade og skilte der tiltrækker dine kommende kunders opmærksomhed.

  • Logo
  • Visitkort
  • Brevpapir
  • Visuel identitet
  • Firmabil
  • Facade
Som skiltevirksomhed synes vi, at det er meget vigtigt med en synlig identitet. Vi kan bistå virksomheder, iværksættere mm. med identitet og en synlighed. Vi sørger for at den ‘røde tråd’ er tilstede på alle medier. Processen er enkel og lige til. Idéudvikling af din identitet og design af et logo og evt. en brevlinje. Med fokus på “kvalitet til tiden” sørger vi selvfølgelig også for montering af din identitet/logo på henholdsvis bil, butiksfacader og skilte.

Kunden kan starte fra stort set ingenting til at blive synlig i gadebilledet. Har du selv ideen til logo – kan vi hjælpe dig med at rentegne og viderudvikle ideen til færdigt design. Vi tager os også kærligt af billeder, der mangler et boost. Her kan vi gå ind og redigere i billederne – så de matcher det, kunden ønsker at udtrykke. Billederne kan herefter indgå som dekoration på biler, brochurer og brevlinjer.

Vi tilstræber at skabe nøjagtigt dét, du ønsker at udtrykke. Vi visualiserer dine ideer – det kan sammenlignes med at gå til en frisør. Du kommer med dine ønsker og grafikeren arbejder udfra det. Eller skaber noget helt nyt og uventet. Resultatet, er at du forlader os med en ny skarp profil – og vækker opsigt! Eksempelvis via en ny facade eller en bil dekoreret med logo.

Grafikeren kan hurtigt opgradere din facade eller bil. Er en opfriskning af facade eller bil tiltrængt – så kontakt os.

Sådan gør du:
Mail os et billede af din facade eller bil – og grafikeren laver et udkast med et opfrisket design. Vi kan hjælpe med både fremstilling af brochure, bannere, klistermærker, you name it!