Messeudstyr

Vi levere et bredt udvalg i messeudstyr, står du og skal afsted til messe og vil gerne have en præsentabel messe stand så hjælper vi gerne.
Vores messeudstyr har et professionelt look, og i fællesskab kan vi lave et iøjefaldende budskab. Vi levere messeudstyr til store men også små iværksættere, alt fra roll-up´s til store messesystemer. Ud fra netop dine idé kan vi skabe den helt rigtige løsning, føre det ud vores produktion, og med glæde sende dit nye messeudstyr afsted – vi levere kvalitet til tiden!

Vores grafikker kan være behjælpelig med at udforme dine idéer, men vi laver det også gerne hvis i selv har en grafisk afdeling som gør filerne klar til os.
Vi sørger for du kommer afsted til messe med alt det du står og mangler – bestil det hele et sted. Vi kan sørge for at du har roll-up´s, en messedisk, flyers, brochurer, og en fin brochureholder, og fine logo kuglepenne. Vores produkter er nemme at samle og kan hurtig og enkelt pakkes ned igen uden de fylder en masse i bilen.

Ved stører messeopsætninger hjælper vi gerne til for at få din messestand sat rigtig op. Hos os aflevere vi altid messetanden inkl. tegning og vi nummerer altid vores ting så det er enkelt og overskueligt at sætte op.

Klik på linket nedenunder og gå direkte til vores prisliste på messeudstyr, herinde kan man også se hvilke typer der kan vælges imellem, samt downloade specifikke mål på de forskellige typer.
Vores online katalog (måske den kan linke direkte til messeudstyret serie 700)

Husk vi også levere bolsjerne til din kommende messe!

Se vores onlinekatalog her