Service

Altid god Service

- og vi garanterer god sønderjysk kvalitet til tiden

Streamers og car wrapping til private og erhverv. Taxa folie indpakning, skiltning på leasede biler m.m. Vi har erfaring med store som små projekter og guider dig gennem hele forløbet.

Solfilm er for dig der ønsker at blokere for sollyset og UV-stråler i bilen, butikslokaler, skoler og institutioner. Vi guider dig sikkert i mål. Vi monterer og leverer, med mulighed for lånebil.

Det er vigtigt at skille sig ud i bybilledet som erhvervsdrivende, og butik. Vi har hos MM-skilte en solid erfaring, i at designe og monterer butiksfacader, med  en god sønderjysk kvalitet til tiden.

Vi laver og monterer alle typer og former for skilte. Magnetskilte til køreskoler og taxa. Butiksskilte og skilte til detail handel. Guides og vejskilte og meget meget mere. Vi elsker at blive udfordret med skøre og vilde projekter.

Hos MM-Skilte har vi et bredt udvalg af løsninger og produkter, skabt til events, udstillinger og messer. Få printet dit firmalogo eller reklameartikler og budskaber og brug dem til eksponering af din virksomhed eller som branding.

Logo bolsjer er en god måde at nå dine målgrupper. Logo bolsjer skal helst smage godt, så det er din bod eller butik, de bliver ved med at vende tilbage til. Bare lige for at købe en trøje mere som undskyldning, for at få et af de gode bolsjer fra dig.

Vi får hver dag mange spørgsmål om priser, åbningstider, kvalitet og services. Derfor prøver vi med tiden, at holde os opdaterede med de mest hyppige spørgsmål her på siden. Så kan du altid finde svar på forskellige spørgsmål og forhåbentlig svar på lige nøjagtig det spørgsmål du måtte have, inden du bestiller en af vores services.

Selvklæbende Folie til køkkenlåger er praktisk for dig der ønsker at forny din indretning. f.eks. køkkenskabe, skabe og låger i entreen og badeværelse m.m.

Har du akutte behov for assistance til grafisk design? Så løser vi også fede og sjove projekter, der skaber opmærksomhed på de digitale platforme og medier. Grafisk design med kvalitet til tiden.

Vi er stensikre på, at vi i de fleste tilfælde hvor du har et behov for at skabe eller promovere et budskab, kan hjælpe dig. Vi har gennem mange års erfaring i branchen, skabt og været med på mange sjove og fede projekter. Så kontakt os med netop dit projekt og lad os finde en løsning.