Med folie opnår du fanastiske resultater, hurtigt og mærkant billigere end f.eks en omlakering. Der er ingen grænser for størrelse på køretøjet. Vi har erfaring med alt fra montering af folie på lastbiler og landbrugsmaskiner, til robotplæneklippere og sjove mærkater til bilen.

Vi leverer og custom designer folie og klistermærker til de fleste erhverv i det meste af landet.

En folie wrapping af bilen giver nyt liv til din firmabil

Ønsker du en ny farve, eller et nyt design til din firmabil, vil en folie wrapping af bilen oftest være den mest slidstærke løsning og mærkant billigere end eks. ny lakering. Der findes rigtig mange forskellige folietyper til indpakning af biler, og Hos MM-Skilte kan du afleverer bilen om morgenen og bestille en af vores lånebiler videre på arbejde. Vi påsætter så folien i mellemtiden efter dine ønsker og behov – så du kan hente bilen når du har fri fra arbejde. Vi sikre dig altid et flot og langtidsholdbart resultat, uden skæremærker og limrester på bilen.

Hvis du er lille smule nysgerrig kan du nu se nogle af vores film, hvor vi sætter reklamefolie op på en bil. Du kan snart se hele processen fra start til slutning.

Chrome Delete - opgave

Mange af biler kørende på de danske veje idag har lister, paneler, tagbøjler, eller dørhåndtag, der er overtrykket af krom. Dette var meget moderne i mange år før i tiden, men nu kan man observere tendens til at fjerne disse effekt, for at få sit køretøj til at skille sig ud fra normen.
Det er samtidigt en meget billig og effektiv måde at fornye udseendet af sit køretøj.
Det er muligt at vælge alle farver af folie, hvor krom elementer bliver pakket ind i, men mange, der typisk vælger af blank eller matsort finish sort pga. æstetikken.

Hvis du ønsker at vi skal i gang med det Chrome Delete opgave på din bil, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Glad kunden - anmeldelse - 5 stjernes anbefaling

Wrapping af bil & Maskiner

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, ikke kun for syns skyld! Folie og wrapping af bilen er en udmærket måde at genoplive bilens holdbarhed og stand. At pakke bilen ind i folie er desuden oftest billigere end at få bilen lakeret og giver dig mulighed for at give bilen en mere personlig udstråling.

Folien er modstandsdygtig for bilens daglige slid, fra vaskehal og mindre stenslag, og den kan derfor holde din lak pænere i mange år. Alle køretaøjer og maskiner kan i princippet få folie og wrapping.

Mange finder også en bil som de forelsker sig i, men hvor farven ikke er den rigtige. Kan man gøre en god handel, pga. en ”forkert farve”, kan man måske få en bil billigere, og bruge lidt af besparelsen på at pakke den ind. På den måde sparer en bilindpakning penge, på samme tid med at den beskytter bilen mod daglig slitage.

Logo og CVR mærkater til privat & Erhverv

Vi leverer logoer og reklame folie til firma og privat. En lille Foliepakke består af den lovpligtige tekst til biler på gule plader.Siden 1. januar 2013 har det været lovpligtigt at alle biler med gule plader skal være forsynet med virksomhedens navn eller logo, samt CVR-nummer synligt på begge sider af bilen.Hos MM-Skilte kan du nemt og billigt få trykt dit firmanavn og CVR til dine biler på gule plader. Du bestemmer selv, om du vil have navn og CVR nr. eller kun CVR nummeret og evt. logo til firma bilen. Vi hjælper dig igennem hele processen med at designe et resultat efter dine ønsker, før vi påsætter Folie mærkernePrintet af firmanavn og CVR nummer på firmabiler leveres som en folie, der er nem at klistre på bilens yderside.

Printet overholder retningslinjerne fra skat med hensyn til CVR-nummerets størrelse.

Folie på Køkkenskabe & Diverse

Selvklæbende Folie til køkkenlåger er praktisk for dig der ønsker at forny din indretning. f.eks. køkkenskabe, skabe og låger i entreen og badeværelse m.m.

Folien monteres af vores dygtige fagfolk i hele sønder- og midtjylland. Hos Hos os kan du bestille dit folie til dine skabe, bordplader og låge, i de mål du ønsker – så kommer vi og leverer og monterer med god sønderjydsk kvalitet til tiden.

MM-Skilte går ind for bæredygtighed og omtanke for miljøet, og arbejder derfor aktivt for at undgå spild, selvom vi har leveret til større projekter til tider.

Folie til køkkenlåger er også en god mulighed for dig, der bor til leje og ønsker at pifte din nuværende indretning op. Folien afmonteres nemt igen ved eksempelvis fraflytning, da eventuelle rester af lim kan fjernes med rensebenzin. Folien kan også med fordel bruges på kontoret eller i institutioner, skoler og i sundhedsvæsnet.

Vidste du at vi også designer og leverer?