fbpx Skip to content

Folie & Dekoration

Home > Services > Folie & Dekoration

Find service her

Har du firmabil? Så anbefaler vi de lovpligtige CVR folie mærkater.

 

Hvorfor skal mit CVR-nummer på min firmabil?

Det er et faktisk et krav fra SKAT, at både CVR-nummeret og firmanavnet tydeligt skal fremgå på firmabilerne, før de er lovpligtige. Det kan blive en dyr fornøjelse ikke at overholde reglerne, så har du en ny firmabil, er det en rigtig god ide at få det gjort med det samme.

Vi trykker hurtigt CVR-klistermærker billigt, der både lever op til kravene om synlighed, læsevenlighed og størrelse på bogstaverne, som det er defineret af SKAT. Desuden kan vi tilbyde dig en lånebil, mens vi monterer mærkerne for dig.

Hvad er reglerne? SKAT har defineret nogle helt klare regler om hvordan CVR-klistermærker skal se ud. For det første er det defineret, at der både skal stå dit firmanavn og dit CVR-nummer på begge sider af bilen, og at disse to informationer Skal være synlige og letlæselige. Farven af bogstaverne skal derfor klart afvige fra bilens øvrige farver, og ikke gemme sig inde i distraherende mønstrer eller billeder. Det er desuden ikke tillladt, at bruge et skilt der kan tages af, til formålet. Så den optimale løsning er et CVR-klistermærke.

Folie - Til bil, bus og maskiner i hele sønder- & midtjylland

Med folie opnår du fanastiske resultater, hurtigt og mærkant billigere end f.eks en omlakering. Der er ingen grænser for størrelse på køretøjet. Vi har erfaring med alt fra montering af folie på lastbiler og landbrugsmaskiner, til robotplæneklippere og sjove mærkater til bilen.

Vi leverer og custom designer folie og klistermærker til de fleste erhverv i det meste af landet.

Delvis- og total Indpakning af Firmabil & Taxa?

Se før og efter resultat
mm-skilte---bil-uden-folie2 mm-skilte-bil-med-folie2

En folie wrapping af bilen giver nyt liv til din firmabil

Ønsker du en ny farve, eller et nyt design til din firmabil, vil en folie wrapping af bilen oftest være den mest slidstærke løsning og mærkant billigere end eks. ny lakering. Der findes rigtig mange forskellige folietyper til indpakning af biler, og Hos MM-Skilte kan du afleverer bilen om morgenen og bestille en af vores lånebiler videre på arbejde. Vi påsætter så folien i mellemtiden efter dine ønsker og behov – så du kan hente bilen når du har fri fra arbejde. Vi sikre dig altid et flot og langtidsholdbart resultat, uden skæremærker og limrester på bilen.

Wrapping af bil & Maskiner

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, ikke kun for syns skyld! Folie og wrapping af bilen er en udmærket måde at genoplive bilens holdbarhed og stand. At pakke bilen ind i folie er desuden oftest billigere end at få bilen lakeret og giver dig mulighed for at give bilen en mere personlig udstråling.

Folien er modstandsdygtig for bilens daglige slid, fra vaskehal og mindre stenslag, og den kan derfor holde din lak pænere i mange år. Alle køretaøjer og maskiner kan i princippet få folie og wrapping.

Mange finder også en bil som de forelsker sig i, men hvor farven ikke er den rigtige. Kan man gøre en god handel, pga. en ”forkert farve”, kan man måske få en bil billigere, og bruge lidt af besparelsen på at pakke den ind. På den måde sparer en bilindpakning penge, på samme tid med at den beskytter bilen mod daglig slitage.

Logo og CVR mærkater til privat & Erhverv

Vi leverer logoer og reklame folie til firma og privat. En lille Foliepakke består af den lovpligtige tekst til biler på gule plader.

Siden 1. januar 2013 har det været lovpligtigt at alle biler med gule plader skal være forsynet med virksomhedens navn eller logo, samt CVR-nummer synligt på begge sider af bilen.

Hos MM-Skilte kan du nemt og billigt få trygy dit firmanavn og CVR til dine biler på gule plader. Du bestemmer selv, om du vil have navn og CVR nr. eller kun CVR nummeret og evt. logo til firma bilen. Vi hjælper dig igennem hele processen med at designe et resultat efter dine ønsker, før vi påsætter Folie mærkerne

Printet af firmanavn og CVR nummer på firmabiler leveres som en folie, der er nem at klistre på bilens yderside. Printet overholder retningslinjerne fra skat med hensyn til CVR-nummerets størrelse.

Folie på Køkkenskabe & Diverse

Selvklæbende Folie til køkkenlåger er praktisk for dig der ønsker at forny din indretning. f.eks. køkkenskabe, skabe og låger i entreen og badeværelse m.m.

Folien monteres af vores dygtige fagfolk i hele sønder- og midtjylland. Hos Hos os kan du bestille dit folie til dine skabe, bordplader og låge, i de mål du ønsker – så kommer vi og leverer og monterer med god sønderjydsk kvalitet til tiden.

MM-Skilte går ind for bæredygtighed og omtanke for miljøet, og arbejder derfor aktivt for at undgå spild, selvom vi har leveret til større projekter til tider.

Folie til køkkenlåger er også en god mulighed for dig, der bor til leje og ønsker at pifte din nuværende indretning op. Folien afmonteres nemt igen ved eksempelvis fraflytning, da eventuelle rester af lim kan fjernes med rensebenzin. Folien kan også med fordel bruges på kontoret eller i institutioner, skoler og i sundhedsvæsnet.

Vidste du at vi også designer og leverer?

mm-skilte Mads & Eveline
mm-skilte Mads & Eveline

Hvis du har spørgsmål til vores services eller
har en opgave du vil have et tilbud på så ring:

Vi sidder klar til at servicerer dig, med en god omgang sønderjysk – Kvalitet til tiden.

Få et tilbud indenfor 24 timer!

Udfyld venligst nedenstående formular. Så kontakter vi dig så snart vi har en ledig medarbejder.
Jo mere info du kan give os i denne formular, des nemmere er det for os at komme med et konkret tilbud på din opgave. Den normal forventede svartid, er op til 24 timer i hverdage, og ellers den næst kommende arbejdsdag i kalenderen.