fbpx Skip to content

Solfilm til Køretøjer & bygninger

Home > Services > Folie & Dekoration

Se før og efter resultat
billig solfilm til bil og firmabil billig solfilm til bil i sønderjylland

Montering af solfilm på bilen giver nyt liv & længere levetid.

Med solfilm giver du bilen et lækkert og stilet look, som du helt sikkert vil få glæde af i mange år efter monteringen. Vores faguddannede team guider dig igennem processen med at tone ruderne i din bil og vi bruger markedets bedste solfilm. Vi holder til i sønderjylland, men kan servicerer dig i hele sønderjylland og midtjylland. Vi holder til lidt vest fra Vojens og er altid klar på at tilbyde dig en kop kaffe/the/kakao når du besøger os. Hos MM-Skilte får du altid de nødvendige oplysninger og gode råd til korrekt pleje af bilen.

Lille bil

Up, Aygo, C1, Citigo 500, etc.
kr2000
kr 1500 Tilbud
 • Solfilm på sideruder
 • Solfilm på bagrude
 • Prøv prisberegneren

5 dørs

Golf, Yaris, Polo, i20 etc.
kr2700
kr 2300 Tilbud
 • Solfilm på sideruder
 • Solfilm på bagrude
 • Prøv prisberegneren

Sedan

Jetta, Octavia, Cruze etc.
kr3200
kr 2800 Tilbud
 • Solfilm på sideruder
 • Solfilm på bagrude
 • Prøv prisberegneren

St. Car

Passat, Superb, Ceed etc.
kr3300
kr 2500 Tilbud
 • Solfilm på sideruder
 • Solfilm på bagrude
 • Prøv prisberegneren
Populær

4x4 bil

Touareg, Audi Q7, BMW X1 etc.
kr3400
kr 3000 Tilbud
 • Solfilm på sideruder
 • Solfilm på bagrude
 • Prøv prisberegneren
Find service her

Solfilm monteres både til privat- & firmabil.

 

Solfilm er en god måde at beskytte især børn, mod solens skarpe stråler. Uanset om du har børn eller ej, vil passagerer sætte pris på solfilm i din bil.

Solfilm til bil hos MM-Skilte. Solfilm og biler er en god og sikker kombination. Det giver først og fremmest et lækkert og eksklusivt look, men ud over det, maksimerer det også både komforten, køreglæden og sikkerheden når du kører. Solfilm, også kaldet Tonede ruder på bilen giver dig en lang række fordele, heriblandt:

– Beskyttelse mod UV-stråling.
Har du børn med på bagsædet, er deres hud ekstra følsom overfor de farlige uv-stråler. Har du solfilm monteret på dine ruder, blokerer den næsten alle UV-stråler, og beskytter alle passageres hud med op til 98% – alt efter typen af solfilm.

– Varmereduktion i kabinen.
Er der noget værre end at komme ud i en brandvarm bil? Det kan du blive fri for nu. Solfilm reducerer helt op til 80 % varme, alt efter hvilken solfilm du vælger.

– Sikker kørsel
Solfilm blokerer stærkt lys fra eksempelvis modkørende biler, så du undgår at blive blændet. Hvis uheldet er ude, holder solfilmen desuden på glasset, så passagererne ikke bliver kvæstet af glasskår.

– Solfilm farver og toner
Har har forskellige farver og toner til rådighed hos MM-Skilte, disse er målt i %-lysgennemgang. Du er altid velkommen til at spørge om råd og anbefalinger til lige præcis din bil og brug – så kan vi med vores mange års erfaring, give et fagligt svar der dækker dine behov optimalt. Du kan også besøge et rudetonings center, her kan du se de forskellige farver på bilerne og efterfølgende bestille monteringen hos os.

– Bestilling af tider
Du kan bestille tider til solfilm på ovenstående pristabeler – så vender vi tilbage og bekræfter eller afkræfter tiden du ønsker. Du kan også ringe på tlf: +45 25 42 00 72, eller forespørg på info@mm-skilte.dk

Solfilm til bygninger og biler
- i hele sønder- & midtjylland

Solfilmen fra MM-Skilte er af højeste kvalitet og er desuden et sikkert solbeskyttelsesprodukt, der sænker både varmestrålingen fra solen, der kommer ind i bilen med op til ca. 80% og reducerer desuden UV-stråling med op til ca. 99%, alt efter hvilken solfilm der monteres på bilen.

Vi monterer solfilm på alle typer biler i det meste af Jylland – og du har desuden mulighed for at bruge en lånebil, mens vi monterer solfilmen.

Solfilm til vinduer - Dæmper lyset og forbedrer dit indeklima.

Solfilm til almindeligt planglas, hjælper med at tage toppen af varmen i rummet og begrænser desuden solens skadelige UV-stråler.

Solfilmen giver dig et meget bedre indeklima, da det dømper varmeudviklingen, for vinduer der står i solen. Solen har en blegende og skadelig effekt på møbler og genstande, placeret i direkte sollys længere tid af gangen. Derfor får de en længere holdbarhed med en god beskyttelse.

Vores kunder er ofte i tvivl om hvilken solfilm de skal vælge. Det er et spørgsmål vi udemærket forstår logikken i. Men generelt anbefaler vi at vælge solfilm til udendørs montage på vinduerne, for at solfilmen får den bedst mulige effekt. Vi anbefaler udendørs solfilm, da solens stråler reflekteres tilbage, INDEN den når at varme vinduesglasset og resten af rummet op. Er det ikke er muligt at montere solfilm udendørs på vinduerne, kan du i de flese tilfælde vælge solfilm til indvendig montering. OBS! Har du lav-energiglas, anbefaler vi altid kun montage af solfilmen udvendigt, netop for at undgå at varmepåvirkningen fra solen, fanges imellem solfilmen og den energisparende folie mellem glassene i vinduet. Det øger risikoen for at glasset springes, ved indvendigt brug

FAQ: Om udvendig solfilm og hvorfor det oftest er det mest brugte valg til vinduer.

Hvorfor anbefaler vi oftest at du vælger montage af udvendig solfilm? Solfilm monteret udvendig er den mest effektiv måde at begrænse varmeudviklingen i rummet og forlænger vinduernes levetid.

Kan du selv montere solfilm? Det korte svar er, Ja. Du kan, hvis du er omhyggelig og villig til at læse dig til den korrekte metode at monterer solfilmen på, købe værktøj til montering af solfilm på internettet og finde videoer om monteringen på youtube. Vi anbefaler dog altid at lade sig assistere af en fagperson, for at sikre vinduerne mest muligt. Skal du derfor have monteret solfilm på dine vinduer, Så kontakt i en af vores kontaktformularer.

Kan man selv pille solfilmen ned igen? Ja, man kan altid fjerne solfilmen fra vinduerne igen. Uanset om det er indvendig-, eller udvendig solfilm. Der kan være brug for rengøring af vinduet bagefter.

Hvorfor bør du vælge MM-skilte? Vi er en lokal virksomhed, der har opnået vækst og succes på baggrund af vores kunders anbefalinger og støtte. Vi støtter lokalområdet tilbage, ved god service og kvalitet til tiden, samt en ekstra hånd, når behovet opstår

Folie på vinduerne er en billig måde at leve et eksklusivt liv på.

Vi hos MM-Skilte er er vi specialister i at montere solfilm til alle typer biler og bygninger – privat og erhverv.
Ønsker du at afskærme for solen i din personbil, kan du bruge vores prisberegner ovenover – lægge en bestilling, så kontakter vi dig hurtigst muligt med en tid og lånebil. Hos MM-skilte bruger vi altid højeste kvalitet af solfilm, vi kan vejlede dig under hele processen og sikre at slutresultatet, bliver det bedst mulige i forhold til netop dine behov og ønsker.


Er du nystartet virksomhed, kan vi tilbyde dig gode pakkeløsninger, med alt fra skilte og reklamefolie, montering af anti vira- og bakterie beskyttelse, til grafisk design og reklameartikler. Det er vigtigt at være synlig i den travle hverdag derfor byder vi gerne på en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan finde den bedste totalløsning og pris.


Hos MM-Skilte tilbyder vi også at montere beskyttelses-folie til trinbrædt og bagagerum. Det er især populært hos børnefamilier, og firmabiler og taxaer, hvor hyppig ind- og udstigningen kan resulterer i ridser i lakken. Lakbeskyttelse kan også bruges hos kæledyrsejere for at beskytte mod ridser fra kæledyr.

Vidste du at vi også designer og leverer?

mm-skilte Mads & Eveline

Hvis du har spørgsmål til vores services eller
har en opgave du vil have et tilbud på så ring:

Vi sidder klar til at servicerer dig, med en god omgang sønderjysk – Kvalitet til tiden.

Få et tilbud indenfor 24 timer!

Udfyld venligst nedenstående formular. Så kontakter vi dig så snart vi har en ledig medarbejder.
Jo mere info du kan give os i denne formular, des nemmere er det for os at komme med et konkret tilbud på din opgave. Den normal forventede svartid, er op til 24 timer i hverdage, og ellers den næst kommende arbejdsdag i kalenderen.

Vi holder ferielukket hele uge 29 + 30

Beregn prisen på Solfilm til bilen

Udfyld venligst formlen nedenfor, så vender vi tilbage med en pris og mulighed for at booke en tid.

shop-facade

Facader

skilte

Skilte

messe

Messe udstyr