WRAPPING AF BILEN

BESKYTTER LAKKEN
GØR DIN BIL UNIK
FORBEDRER AERODYNAMIKKEN
ØVER GENSALGSVÆRDIEN
FJERNES NEMT
______________________________________________________
______________________________________________________
______________________________________________________
______________________________________________________
______________________________________________________
MOD UV-STRÅLER, STENSLAG OG VASKERIDSER
DER SKILLER SIG UD FRA MÆNGDEN
OG ØVER BRÆNDSTOFEFFEKTIVITETEN
VED AT BEVARE DEN ORIGINALE LAK
OG OPDATERES LØBENDE MED NYE DESIGNS

Folie wrapping af bilen er en metode til at ændre bilens udseende uden at male den. Folien er et tyndt lag af plastik, der klæber til bilens overflade og kan have forskellige farver, mønstre eller effekter. Folie wrapping har flere fordele, såsom at beskytte bilens lak mod ridser, sollys og vejrforhold, at give bilen et unikt look, og at være nem at fjerne eller skifte. Folie wrapping kræver dog også en del omhu og vedligeholdelse, såsom at undgå højtryksvask, skarpe genstande eller kemikalier, der kan beskadige folien.

Det tager cirka en dag at få folieret sin bil afhængigt af bl.a. detaljer på bilen.

Prøv vores Grafisk Design afdeling, og få pyntet din bil op.

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til folie.

Der er også en stigende interesse for at få bilen fuldindpakket eller delvis indpakket med stenslagsfolie, også kaldet Paint Protection. Det er en klar, blank folie, der er betydelig tykkere og mere modstandsdygtig mod stenslag.

Med folie opnår du fanastiske resultater, hurtigt og mærkant billigere end f.eks en omlakering. Der er ingen grænser for størrelse på køretøjet. Vi har erfaring med alt fra montering af folie på lastbiler og landbrugsmaskiner, til robotplæneklippere og sjove mærkater til bilen.

Vi leverer og custom designer folie og klistermærker til de fleste erhverv i det meste af landet.

Med transparent beskyttelsesfolie undgår du ridser på indstigningspanelerne,  når chaufføren går ud og ind.

Det er ikke kun på lastbiler man kan beskytte, men også biler, motorcykler, både mm.

En folie wrapping af bilen giver nyt liv til din firmabil

Ønsker du en ny farve, eller et nyt design til din firmabil, vil en folie wrapping af bilen oftest være den mest slidstærke løsning og mærkant billigere end eks. ny lakering. Der findes rigtig mange forskellige folietyper til indpakning af biler, og Hos MM-Skilte kan du afleverer bilen om morgenen og bestille en af vores lånebiler videre på arbejde. Vi påsætter så folien i mellemtiden efter dine ønsker og behov – så du kan hente bilen når du har fri fra arbejde. Vi sikre dig altid et flot og langtidsholdbart resultat, uden skæremærker og limrester på bilen.

Hvis du er lille smule nysgerrig kan du nu se nogle af vores film, hvor vi sætter reklamefolie op på en bil. Du kan snart se hele processen fra start til slut.

Logo og CVR mærkater til privat & Erhverv

Vi leverer logoer og reklame folie til firma og privat. En lille Foliepakke består af den lovpligtige tekst til biler på gule plader.

Siden 1. januar 2013 har det været lovpligtigt at alle biler med gule plader skal være forsynet med virksomhedens navn eller logo, samt CVR-nummer synligt på begge sider af bilen.

Hos MM-Skilte kan du nemt og billigt få trykt dit firmanavn og CVR til dine biler på gule plader. Du bestemmer selv, om du vil have navn og CVR nr. eller kun CVR nummeret og evt. logo til firma bilen. Vi hjælper dig igennem hele processen med at designe et resultat efter dine ønsker, før vi påsætter Folie mærkerne

Printet af firmanavn og CVR nummer på firmabiler leveres som en folie, der er nem at klistre på bilens yderside.

Printet overholder retningslinjerne fra skat med hensyn til CVR-nummerets størrelse.

Wrapping af bil & Maskiner

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, ikke kun for syns skyld! Folie og wrapping af bilen er en udmærket måde at genoplive bilens holdbarhed og stand. At pakke bilen ind i folie er desuden oftest billigere end at få bilen lakeret og giver dig mulighed for at give bilen en mere personlig udstråling.

Folien er modstandsdygtig for bilens daglige slid, fra vaskehal og mindre stenslag, og den kan derfor holde din lak pænere i mange år. Alle køretaøjer og maskiner kan i princippet få folie og wrapping.

Mange finder også en bil som de forelsker sig i, men hvor farven ikke er den rigtige. Kan man gøre en god handel, pga. en ”forkert farve”, kan man måske få en bil billigere, og bruge lidt af besparelsen på at pakke den ind. På den måde sparer en bilindpakning penge, på samme tid med at den beskytter bilen mod daglig slitage.

  •  
Populær

Mange af biler kørende på de danske veje idag har lister, paneler, tagbøjler, eller dørhåndtag, der er overtrykket af krom…

LÆS MERE OM CHROME DELETE

Galleri