Totalindpakning

Bilindpakning kan være mange ting, og ingen siger at man skal proppe sin bil med logoer, hos os går vi meget op i at der skal være en rød tråd i den virksomhed du vil promovere.

Dine ting skal passe sammen, og have den såkaldte ” røde tråd” hele vejen igennem. Derved skaber man en genkendelses værdi af logoet, og man vil hurtig kunne genkende logoet på f.eks. En bil som kommer kørende forbi. Hos os består virkeligheden i at lave noget der skiller sig ud, og tænke anderledes.

Priserne på bilindpakning er meget forskellige, men det er bestemt en bedre og langtidsholdbar løsning, i forhold til f.eks. En avis annonce. Den vil typisk blive set i en uge eller 2, og koster hurtig mange penge.

Hos os kan du se det på et layout som passer til netop din bil inden vi begynder at klister – vi har en stor database med alle de nyeste bilmodeller, så vi kan tegne det på din bil og se hvordan det vil se ud.

Hermed kan vi også gøre alt klar inden bilen skal monteres, så kan vi nemt og enkelt køre ud at montere uden at have set bilen.

Vores cases

Vi præsenterer vores ‘nye’ totalindpakkede firmabil, der med den ultimative effektfolie giver et flot farveskift, såvel som mm-skilte.dk’s logo og lygtefolie.
Totalindpakning er også en god idé, hvis du ønsker din bil i en bestemt farve… lige meget hvilken er.

Vi tilbyder også