om os

Vores Mission

Vores mission er at servicere vores kunder med Kvalitet til tiden

Vores Vision

Vi ønsker at være din foretrukne partner inden for Folie og Reklameartikler

Vores Historie

MM-Skilte startede ud i et lille lokale på Tørningvej nær Vojens

Skilte virksomheden startede ud i et lille lokale på Tørningvej, nær Vojens. I takt med større efterspørgsel og flere maskiner, flyttede firmaet i 2013 til andre lokaler nær Vedsted, hvor Mads ligeledes bor med familie. Igen på grund af pladsmangel flyttede virksomheden til større lokaler på Tingvejen i Vojens. Det hele startede ud med en lille 60 centimeters skæremaskine, som hovedsagligt blev brugt til fremstilling af folietekster til facadeskilte og bildekorationer.

Siden hen er den blevet skiftet ud med to nyere og større maskiner og nyt teknologi, så virksomheden ud over alt inden for folie, også kan tilbyde print på flere typer materialer, tryksager og andre markedsføringsprodukter. For Mads Møller er det vigtigt at Mm-skilte.dk’s kvalitet er i top og at kunden oplever de har fået en god service. Heraf kommer hans slogan ”Kvalitet til tiden”.

MM-Skilte

Mm-skilte.dk er din skiltepartner, når du vil have kvalitet til tiden. Vi er en fleksibel virksomhed, der kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration af biler og solfilm. Mulighederne er uendelige. Vi har begge ben plantet solidt på jorden og sætter vores lid til at gøre vores kunder tilfreds. 

Da vi kan tilbyde hele pakken, kan du som virksomhed nøjes med at henvende dig et sted. Simpelt og enkelt. Kontakt os gerne for mere information. Vi er altid klar til en hyggelig snak og et godt tilbud.

Virksomheds-oplysninger:

CVR nummer:

36 94 01 82

EAN nummer til fakturering:

57 97 20 30 50 141

Adresse:

Tingvejen 40A,

6500 Vojens